Skip to content

Rediscovered summer memories

Noin puolitoista vuotta sitten läppärini kovalevyn sanoessa sopimuksensa irti luulin menettäneeni leijonanosan kolmen vuoden valokuvamuistoista. Yhtenä päivä kokeilin kotoa löytynyttä muistikorttia koneeseen ja yllätyin, kun sieltä löytyikin kahden vuoden takaisia kesämökki-kuvia! Selasin muistoja läpi hetken aivan haltioituneena. Kylmän kevään jäljiltä ajatus kuumista kesäpäivistä tuntuu vielä toistaiseksi kaukaiselta, mutta noiden kuvien kautta välittynyt tunnelma sai itseni ainakin hetkeksi aivan kesäfiiliksiin. 😀

Aloitin tässä kuussa taas kesätyöt ja on ollut tosi mukava päästä taas tekemään tuttuja hommia kivojen ihmisten kanssa. Kesätyöt on aina myös alitajunnassa merkki siitä, että säät alkaa pikkuhiljaa lämmetä ja työpäivän jälkeen vielä ehtii hetkeksi terassille ottamaan aurinkoa ja juomaan limpparia. Ai että, en malta odottaa kesää. <3

Ensi kuussa koittaa myös viimein meidän reissu Minnesotaan ja San Franciscoon. Yritän ehdottomasti kirjoittaa siitäkin edes jonkin postauksen tänne. Vielä on vähän järjesteltävää, kuten auton vuokraus ja ESTA-hakemusten kirjoittelu, mutta eiköhän niistäkin viimehetken paineen avulla selvitä.

//English:
I accidentally found these summery photos on a memory card that was lying on my bedroom table. After cold Spring I can’t wait to have perfect Summer days like these!Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge